Esimene veerandaeg algas võitluslikult. Esimese kolme minutiga visati vaid kaks punkti, misjärel said mõlemad võistkonnad rünnaku veidi paremini jooksma. 10 minuti järel juhtis Valencia 16:13. Teisel veerandajal jätkus Baskonia mannetu mäng rünnakul ning ka kaitse ei pidanud. Valencia viskas korve vasakult ja paremalt, minnes poolajale 45:29 eduseisus.

Kolmanda veerandaja esimene pool kulges korvide vaeselt. Viie minuti möödudes juhtis Valencia 49:36 ja veerandaja lõppedes 58:48. Viimast veerandaega alustas Baskonia tormiliselt, vähendades kahe minutiga kaotusseisu kolmele punktile. Sellele järgnenud neljal minutil suutis eestlaste leivaisa visata vaid ühe silma ning Valencia eduseis kasvas taas 12-punktiliseks.

Kohtumise lõpuhetked jätkusid tuliselt. Baskonia üritas, kuid läbi korvirõnga ei lennanud pea ükski vise. Viimase kahe minutiga kasvas Valencia edu veelgi ning mängu lõppedes kirjutati tabelisse võit numbritega 77:62.

Valencia resultatiivseimaks tõusis Brandon Davies, kes viskas 19 punkti, noppis neli lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu. Baskonia parim oli Chima Moneke 16 punkti ja viie lauapalliga.

Kotsar teenis mänguaega veidi üle 16 minuti ja kogus saldosse neli punkti, ühe lauapalli ja kaks resultatiivset söötu. Lisaks tegi eestlane ühe vaheltlõike. Sander Raieste rassis väljakul kaheksa minutit ja 13 sekundit ning viskas kaks punkti ja noppis kaks lauapalli.

Baskonia ja Valencia jagavad pärast tänast Euroliigas 12 võidu ja 11 kaotusega 8.-10. kohta.