Bayerni võiduvärava lõi 46. minutil Raphael Guerreiro. Teise poolaja keskel läks kohtumine aga tuliseks.

75. minutil tekkis sõnelus Bjelica ja Sane vahel. Bayerni tähtmängija läks audi sisseviske jaoks Bjelica käest palli ära võtma. Bjelicale mängija liigutus ei meeldinud ning kahe mehe vahel tekkis kähmlus, mille käigus lükkas peatreener mängijat kahel korral käega näkku. Peakohtunik Frank Willenborg saatis Bjelica platsi äärest minema ja näitas juhtunu eest kollast kaarti ka Sanele.

Kohtumise järel tunnistas Bjelica valesti käitumist, aga keeldus Sane ees vabandamast. „Olin oma tsoonis ja tahtsin talle palli anda, kuid tema lükkas mind. Loomulikult reageerisin sellele,“ vahendas Sportsmail horvaadi sõnu.

Küsimusele, kas ta peaks vabandama, vastas Bjelica: „Ainult oma tiimi ees. Ma ei tolereeri seda, kindlasti mitte Sanega. Tema tuli minu juurde, et mind provotseerida. Loomulikult poleks ma pidanud treenerina niimoodi reageerima, aga siin pole midagi lisada.“

Bayerni loots Thomas Tuchel jäi olukorda kommenteerides diplomaatiliseks. „See ei ole hea ja siin on raske teda kaitsta. Samas ei taha ma selle kohta midagi öelda, pole vaja õli tulle lisada,“ sõnas sakslane.

12. järjestikust Saksamaa tiitlit jahtiv Bayern vähendas liidri Bayeri Leverkuseniga vahe neljale punktile. Leverkusenil on koos 48, Bayernil 44 silma. Berliini Union võitleb liigasse püsima jäämise nimel. 14 punktiga hoiavad nad 18 võistkonna seas 15. kohta.