Göttingen võitis avaveerandi 22:18, poolajaks oli võõrustajate edu 45:34. Võimsa kolmanda veerandaja toel läks Bilbao mängu juhtima 61:59. Viimasel vaatusel võttis Göttingen siiski oma. Kolm minutit enne normaalaja lõppu pääses kodumeeskond ette 76:69 ning eduseisu enam käest ei andnud.

Saksamaa klubile kindlustas võidu David Michael De Julius, kes viis sekundit enne lõpusireeni tegi kahe tabava vabaviskega seisuks 82:77. Adam Smith tabas Bilbao poolel viimase sekundi kolmese, aga see enam külalisi ei päästnud.

21 minutit mänguaega teeninud Kullamäe viskas kuus punkti (kahesed 0/2, kolmesed 3/9), noppis seitse lauapalli ning jagas ühe resultatiivse söödu. Võistkonna resultatiivseim oli Melwin Pantzar 19 punktiga. Võitjate särgis viskas Karlis Šilinš 17 silma.

Bilbaole oli see Europe Cupil käimasoleval hooajal esimeseks kaotuseks. Alagrupiturniiri täiseduga läbinud Kullamäe kodutiimil on teises ringis K-grupis kirjas nüüdseks kolm võitu ja üks kaotus.

Veerandfinaali pääsevad igast alagrupist kaks paremat. Bilbao eurohooaeg jätkub 31. jaanuaril, kui kodus kohtutakse Portoga (3-1).

Drell säras võidumängus

USA-s NBA tütarliigas teenisid hooaja kolmanda võidu Henri Drell ja Windy City Bulls. Meeskond alistas Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva võõrsil Maine Celticsi 101:96 (22:27, 26:23, 26:23, 27:23).

Põhikoosseisu kuulunud ja 35 minutit platsil rassinud Drelli arvele jäi 14 punkti (väljakult visked 5/11), kaheksa lauapalli, kolm söötu ja üks blokk. Tema väljakul oldud aja jooksul jäi tiim 11 punktiga plussi, mis oli kogu Bullsi parim näitaja.

Bullsi võidumängus viskasid Adamo Sanogo ja Quenton Jackson vastavalt 27 ja 21 silma. Sanogo võttis ka 15 lauapalli. Celticsi poolel vastas JD Davison 24 punktiga.

Windy City hoiab G-liiga keskdivisjonis kolme võidu ja kaheksa kaotusega seitsmendat ehk eelviimast kohta. Celtics (5-6) on idadivisjonis viies.