„Praegu on vana rasva pealt värk. Oleme noateral kõndinud. Õnneks jäid kõik terveks,“ ütles Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula pärast kolmapäevast 82:54 võitu Rapla Avis Utilitase üle.

Kalev pidi nii eelmisel nädalal Ventspilsis, kus võideti 110:88, kui ka eile hakkama saama kaheksa mängijaga. Rapla vastu tegi debüüdi tegi USA tagamees Ben Shungu ja vigastuspausilt naasis tsenter Manny Suarez, seevastu olid kodus Martin Dorbek ja Kaspar Kitsing, kes jäid grippi.

Rannula sõnul oli Suarezi mängupanek väike risk, sest ta pole säärelihasetraumast veel täielikult paranenud. „Tal polnud veel luba mängida, aga proovisime talle väikesed setid anda,“ andis juhendaja Tšiili keskmängija seisust ülevaate. Lõpuks kogus Suarez 15 minutiga viis punkti.

Sama vigastusega on kimpus ka Kregor Hermet. Ta oli küll Raplaga mänguks üles antud, aga platsile saatmiseks tundus jalg veel liiga hell. Erariietes vaatas kohtumist värskelt Kaleviga liitunud lätlane Janis Berzinš, ta peaks väljakule tulema laupäeval TalTech/Optibeti vastu.

Pikemalt uurisime Rannulat värskete täienduste Shungu ja Berzinši kohta. Nende Kalev/Cramosse jõudmise lugu on erinev.