Kohtumise avaveerandi võitis Juventus 17:14. Poolajaks oli leedulaste eduseis juba 46:31. Kolmanda veerandajaga suurendas kodumeeskond eduseisu veelgi ning viimasele kümnele minutile mindi vastu skooriga 66:47.

Kodumeeskonnale tõid Jonas Zakas ja Marius Valinskas mõlemad 11 punkti. Tartule tõi Märt Rosenthal 13 punkti. Kahekohalise skoori sai kokku ka Devin Harris, kelle arvele jäi 10 silma.

Juventus on A-alagrupis võitnud seni kõik kuus kohtumist ja sellega on kindlustatud endale ka esikoht. Tartu lõpetas alagrupiturniiri nelja võidu ja kolme kaotusega. Sellega kindlustati pääs järgmisesse ringi ehk veerandfinaali. Tartlaste järgmine vastane on alles selgumisel.

„Pika ringkäiku kokkuvõttes saab kaheksast veerandajast rahul olla vaid kolmega – Poola mängu esimese poolajaga ning tänase esimese veerandiga. Poolas ei tohtinud me edasipääsuks üle 14 punkti kaotada ja see sundis meid rohkem mõtlema sellele vahele kui võitmisele,“ sõnas Vetra hiljuti Poolas peetud matši kohta. „Täna tahtsin anda mänguaega rohkematele mängijatele ja me ei suutnud Leedu meeskonna füüsilisusega hakkama saada. Kodusaalis viskas Juventus hästi ja meie tabasime kehvasti. Saime küll viskele aga ei saanud sisse. Pääsesime Põhja-Euroopa liigas veerandfinaali ja see oli ka eesmärk. Põhiturniiril olid mõned head võidud ja tugevamad meeskonnad näitasid meile vead kätte. Nüüd hakkame tõsisemalt valmistuma Ventspilsiga peetavaks kohtumiseks, sest nad on mänginud sel hooajal stabiilselt heal tasemel ja on kodus kindlasti kõva pähkel,“ sõnas kohtumise järel tartlaste peatreener Gundars Vetra.