Zelli võitis kohtumise avaveerandi 18:17 ning haaras poolajaks 40:32 eduseisu. Kolmanda veerandajaga õnnestus Riia klubil veelgi eduseisu kasvatada ning viimase kümne minuti eel oli külalised ees 64:52. Viimasel veerandajal õnnestus kodumeeskonnal kaotusseisu viie punkti võrra vähendada, kuid vastaseid siiski kätte ei saadud.

Võitjate kasuks viskasid Ricards Daniels Vanags 24 ja Toms Skuja 14 punkti. Kodumeeskonna resultatiivsemad olid Karlis Zunda 18 ja Kevin Johnson 17 punktiga.

Turniiritabelis on Zelli 15 võidu ja seitsme kaotusega kuues. Keila hoiab kaheksa võidu ja 13 kaotusega 11. positsiooni.

Enne mängu:

Vahepeal kõikide sarjade peale neli järjestikust kaotust saanud Keila sai möödunud nädalal taas tunda võidurõõmu, kui võõral väljakul alistati Rapla Avis Utilitas 94:86. Eesti-Läti liigas turniiritabelis ollakse kaheksa võidu ja 12 kaotusega 11. kohal. Play-off´i viiv kaheksas koht on seejuures vaid kahe võidu kaugusel.

Liiga uustulnuk Riia Zelli on tegemas muljetavaldavat debüüthooaega. Senisest 21-st kohtumisest on teenitud 14 võitu ja seitse kaotust, millega ollakse turniiritabeli viiendal real. Viimati mängiti võõral väljakul üle TalTech/Optibet 89:72.

„Jätkuvalt oleme võitluses play-off’i koha eest ning tabeli eesotsas oleva meeskonna alistamine oleks selles vaates boonus. Eelmise nädala lõpetasime hea emotsiooniga ning püüame selle üle kanda käesoleva nädala kahte mängu. Samas pole vahepealsed päevad möödunud probleemideta, kuid sellest hoolimata oleme korralikult valmistunud. Plaan, kuidas Läti klubi vastu mängida on olemas, see tuleb platsil lihtsalt ellu viia,“ sõnas kohtumise eel Keila peatreener Peep Pahv.