201 cm pikkune ja 30-aastane Berzinš liitub meeskonnaga Poola kõrgliiga klubist Lancuti Sokol. Berzinši CV-st leiab nii Läti tippklubid Riia VEFi ja BK Ventspilsi, aga ka kogemused Itaalia, Hispaania, Kreeka ja Poola liigadest. Alates 2020. aastast on ta Ventspilsist lahkumise järel teeninud leiba kodumaalt eemal - esmalt hooaja Poolas Zielona Goras, seejärel pool hooaega Hispaanias Manresas ja teise poole Kreekas Ermises, mullu Poolas Varssavi Legias ja tänavu samas Sokolis.

Poola liiga autsaiderite sekka kuuluva klubi ridades kogus ta tänavu keskmiselt mängus 9,4 punkti, 6,4 lauapalli ja 2,8 resultatiivset söötu.

Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula sõnas klubi pressiteate vahendusel uue mängija kohta järgmist: „Janise näol saime endale suurte kogemustega kvaliteetse mängija. Ta on tõestanud ennast tugevates liigades Euroopas ja täidab koha, mis Hugo (Toom) vigastuse järel tekkis. Tema tulekuga saime endale mitmekülgse ääremängija, kes on osav nii selg ees mängides kui perimeetril. Janis annab meile juurde suurust ja liikuvust kaitses ning tugevdab lauavõitlust. Aga eelkõige loodan temalt abi hooaja otsustavates mängudes, kus tema kogemused, liidriomadused ja nahaalsus meile lisakäigu annavad.“

Berzinši debüüt toimub suure tõenäosusega laupäeval, kui Kalev/Cramo võõrustab TalTech Optibet meeskonda. Meeskonna teine täiendus Ben Shungu jookseb Kalev/Cramo eest väljakukel juba kolmapäeval, 24. jaanuaril Kalevi Spordihallis, kus Kalev/Cramo võõrustab Avis Utilitas Raplat.

Päev varem oli BC Kalev/Cramo teatanud ameeriklasest tagamehe Ben Shungu palkamisest. Kui raskelt vigastatud Hugo Toom välja arvata, tõusis Eesti meisterklubi koosseis kahe täiendusega 12-liikmeliseks.

Soeta pilet mängule Piletitaskust ja tule ela meeskonnale kaasa.