Ülikogenud suusahüppaja osales HS137 mäel kontinentaalkarika kolmel osavõistlusel. Kasai oli laupäevasel võistlusel üheksas ning sai pühapäeval 11. ja 21. koha, kirjutab Iltalehti.

Pühapäevasel esimesel võistlusel edestas Kasai seejuures kõiki Saksamaa ja Poola suusahüppajaid. Tulemus šokeeris Poola meediat.

„Häbi teile, Poola suusahüppajad! 51-aastane mees võitis teid igal võistlusel. See näitab Poola suusahüpete kehva seisu,“ teatas veebisaiti Sport.pl.

Kasai lendas pühapäevasel jõuproovil parima jaapanlasena 132,5 ja 130,5 meetri kaugusele ja teenis 238,2 punkti. Võidumees Robin Pedersen (Norra) sai kirja 137,5 ja 138,5 meetrised õhulennud, mis andis 276,3 punkti.

Kasai tegi MK-sarjas debüüdi juba 35 aastat tagasi. Kokku on ta osalenud koguni 569 MK-võistlusel, mis on mõistagi ülivõimas rekord.

Kuulus jaapanlane on võitnud kolm olümpiamedalit, neist kaks hõbedat ja ühe pronksi. Kasai on ühtlasi ainuke sportlane, kes on võistelnud kaheksal taliolümpial. Maailmameistrivõistlustelt on ta saavutanud kaks hõbedat ja viis pronksi. 1992. aasta lennumäe MMilt võitis ta kuldmedali.