21. mail alustavad valitud meeskonnad pea igalt kontinendilt oma teekonda ühes viiest Euroopa stardipunktist: Amsterdamist, Barcelonast, Budapestist, Kopenhaagenist või Milanost. Iga meeskond annab ära oma sularaha, krediitkaardid ja isiklikud telefonid ning neil on vaid nädal Berliini jõudmiseks!

Kogu teekonna jooksul vahetavad meeskonnad Red Bulli purke kõige vajaliku vastu: toit, magamiskoht, transport järgmisse kohta ja muud seiklused, mis muudavad kogemuse legendaarseks. Kui olete üks neist õnnelikest meeskondadest, saate luua oma teekonna, külastades erinevates Euroopa linnades asuvaid kontrollpunkte, kus teie ülesandeks on läbida nii palju seiklusväljakutseid kui võimalik. Kontrollpunktide väljakutsed toimuvad mitmetes linnades üle Euroopa ja need ulatuvad seiklusest Red Bulli sportlastega kuni sukeldumiseni kohalikesse kultuurielamustesse. Seiklusväljakutseid saab teha mis tahes ajal, mis tahes linnas ning keskenduda loovusele ja meeskonnakaaslastega koos lõbutsemisele ning purgivahetustele.

Punkte teenitakse nii kontrollpunkti väljakutsetel, seiklusväljakutsetel kui ka sellel, kui palju te neid saavutades maailmaga jagate. Võistluse võitjad määrab nende teekonna jooksul kogutud punktide summa, mitte see, kes on esimene üle finišijoone.

Kas Red Bulli purgid on sama väärtuslikud kui sularaha, telefonid ja hotellibroneeringud? Veame kihla, et nad on! Varasematel Red Bull Can You Make It? Üritustel õnnestus meeskondadel elada oma unistuste elamusi, alates lennukist väljahüppamisest kuni kõrgetasemeliste spordiürituste külastamiseni, viietärnihotellis ööbimiseni ja palju muud!

Eestlaste edulugu

2016. aastal osales samal väljakutsel kokku 165 tudengitetiimi üle maailma. Võitjaks tulid aga eestlased - TTÜ tudengid Georg, Kaspar ja Siim meeskonnast Feel Alive!

Feel Alive! alustas oma teekonda Barcelonast. Nädalaga õnnestus neil läbida Hispaania, Prantsusmaa, Šveits, Saksamaa ja Holland. Amsterdamist Pariisi jõudmiseks õnnestus neil vahetada kaks kasti Red Bulli kolme lennupileti vastu Amsterdamist Pariisi.

Lisaks suurepärasele elamusele võitsid Feel Alive! kutid ka terve suve kestva reisi: nad kutsuti terveks suveks Contiki Travel saadikuteks. See tähendab, et noormehed said reisida läbi terve Euroopa ning kogeda parimaid võimalikke seiklusi - kohalikest vaatamisväärsustest kuni imeliste Red Bulli kogemusteni.

Kuidas registreerida end elu suurimale seiklusele?

1. samm: Leia kaks sõpra, et moodustada kolmeliikmeline meeskond.

2. samm: Filmige lühike video, kus räägite, miks just teie meeskond peaks osalema ja esitage see aadressil www.redbullcanyoumakeit.com hiljemalt 31. märtsiks 2024. Vähem on rohkem: otse kaamerale saadetud südamlikul sõnumil on suurem mõju kui lihvitud videol, mis on täis töötlusi. Lihtsalt jagage seda, mis teie arvates muudab teie meeskonna targaks, nutikaks, reisimiseks valmis ja valmis teie elu seiklusteks. Kas sa oled loominguline? Kas sa armastad elu? Kas sa suudad olla enda vastu aus ja samal ajal enda üle naerda? Need on kõik omadused, mis võivad muuta teid ideaalseks valikuks, et võtta ette kogu Euroopa ainult Red Bulli purkidega.

3. samm: nüüd saate rahulikult istuda, lõõgastuda ja oodata kohalike kohtunike otsust. Kohtunikud valivad võistkonna, kes esindab Eestit. Mis juhtub, kui teid valitakse? Seejärel kutsutakse teid ja teie meeskonnakaaslasi lendama ühte viiest Euroopa stardipunktist, et alustada seiklust, mis viib teid kodust kaugele, kuid toob teid üksteisele veelgi lähemale. Milline linn see saab olema? See on osa põnevusest: saate teada alles vahetult enne kodust lahkumist.

Teie võimalus olla üks nendest valitud meeskondadest algab täna! Rohkem infot leiad ürituse veebilehelt www.redbullcanyoumakeit.com . Esita oma avaldus 31. märtsiks 2024.