Esimese vahetuse lõpuks oli konkurentidest eraldanud nelik, kuhu mahtusid kaks Rootsi naiskonda ning Soome ja Saksamaa esivõistkond. Rootsi esimesel tiimil oli lähimate jälitajate ees 11-sekundiline edu.

Teises vahetuses pani Frida Karlsson uue käigu sisse ning kasvatas edu lähima jälitaja Saksamaa ees ligi minuti peale. Soome ja Rootsi teine naiskond jäid omakorda Saksamaast enam kui 40 sekundi kaugusele.

Kolmanda vahetuse järel oli rootslannade edu sakslannade ees 1.06,5, konkurendid jäid veel kaugemale. Saksamaa ankrunaine Victoria Carl tegi aga võimsa viimase teateringi. Ta sõitis enam kui 40 sekundit kaotusseisu tagasi, aga rootslanna Jonna Sundlingu õnneks tuli finiš enne vastu, kui Carl oleks tema lõplikult kinni püüdnud.

Rootsit ja Saksamaad jäi lõpuks lahutama 17,5 sekundit. Kolmanda koha pälvis Soome naiskond, kes kaotas võitjatele 2.11,3. Neljanda koha pälvis Rootsi teine naiskond (+2,44,8). Viienda kohaga piirdus Norra (+3.40,4) ja kuuendaks tuli Itaalia (+3.55,2).

Kokku oli stardis 11 naiskonda kaheksast erinevast riigist. Ainsana sai Rootsilt ringiga sisse Kasahstan.

Meeste teade pakkus põneva lõpplahenduse

Meeste 4 x 7,5 km teatesõidus püsis heitlus võidu, poodiumite ja esikümne kohtade nimel pingeline lõpuni välja. Lõpuspurdiga pani paremuse maksma Norra I võistkonna ankrumees Johannes Hösflot Kläbo. Ta edestas 0,1 sekundiga itaallast Federico Pellegrinot ja 0,8 sekundiga Norra II koondise ankrut Mattis Stenshagenit.

Koos Kläboga võidutsesid Norra I võiskonnas Martin Löwström Nyenget, Erik Valnes ja Paal Golberg. Nad läbisid 30 km ajaga 1.13.19,2. Napilt jäi esikolmikust välja Itaalia II koondis (+1,6). Neljale paremale järgnesid Soome I (+2,0), Prantsusmaa (+2,2), Rootsi I (+2,5), Kanada (+9,0), Soome II (+9,4) ja Saksamaa II (+10,0).