Sildaru polnud varem MK-etappidel punktikohale ehk 30 sekka jõudnud. Seni olid tal MK-sarjast kirjas 37. ja 50. koht. Seega on tänane kümnes koht pika puuga Sildaru parim MK-sarja tulemus.

Poolfinaalist neljandana edasi pääsenud Sildaru kogus finaalis esimese sõiduga 57,96 punkti. Võrreldes kvalifikatsiooni ja poolfinaaliga pani Sildaru teisel hüppel 360 kraadi juurde ja tegi triki left double cork 1620 tail grab. Siiski ei olnud hüpetel haarded kõige paremad ja sellega läks punkte kaduma. Nagu kvalifikatsioonis ja poolfinaaliski oli Sildaru kõige tugevam sektsioon viimane, kus ta teenis tippsuusatajatega võrdselt punkte.

57,96 punkti andis talle esialgu üheksanda koha. Teises voorus ta parandas oma sooritust ja teenis 67,78 punkti. Kuna ka mitme konkurendi teine laskumine oli parem, võitis Sildaru lõpuks kümnenda koha. Võrreldes esimese laskumisega parandas Sildaru kõvasti üldmuljet ja teenis 40-st 27,33 punkti. Ent hüpete eest saadud punktid jäid võrreldes konkurentide omadega ikkagi madalamaks. Hüpped olid rohkete pööretega, kuid haarded jäid siiski lühikeseks. Veidi andis Sildaru punkte ära ka viimasel sektsioonil, kus ta tuli reililt natuke varem maha. Kui nädala jooksul on ta viimase sektsiooni eest saanud umbes üheksa punkti, siis nüüd sai ta viimase sektsiooni eest 7,4 punkti. Siiski oli see ikkagi tema kõige tugevam sektsioon.

MK-etapi võitis mullune pargisõidu maailmameister Birk Ruud. Norralane teenis 87,01 punkti. Teisena lõpetas mullune X-Mängude pargisõidu hõbemedalist Mac Forehand (USA; 86,28 p). Kolmandaks jäi 2022. aastal X-Mängudel pargisõidus hõbeda võitnud kanadalane Max Moffatt (85,91 p).