Kolmapäevases kvalifikatsioonis teenis Sildaru esimeses eelsõidus kuuenda koha ning oli kahe grupi peale kokku 15. Poolfinaali pääses kokku 24 sõitjat. Nüüd tagas Sildaru pääsme ka pühapäevasesse finaali, kuhu jõudsid maailma 12 paremat.

Poolfinaalis Sildaru esimene laskumine ebaõnnestus ning kirja läks 30,91 punkti, mis jättis ta avalaskumise järel 20. positsioonile. Teisel laskumisel tegi Sildaru aga suurepärase soorituse ning teenis 73,98 punkti, mis praeguse seisuga annab kolmanda koha.

Täna võistlustules olnud sõitjatest oli 17-aastane Sildaru kõige noorem. Nooruselt järgmiseks oleks olnud 19-aastane Gian Andri Bolinger, kuid tema jäi tänasest poolfinaalist lõpuks kõrvale. Kõikide ülejäänud osalejate vanus algas juba numbriga kaks.

Poolfinaali võitis 77,05 punktiga ameeriklane Alexander Hall, kes 2022. aastal krooniti sel alal Pekingis olümpiavõitjaks. Teine oli 77,05 punktiga ameeriklane Mac Forehand ja kolmas valitsev maailmameister ja Pekingi OM-il Big Airis kuldmedali võitnud Birk Ruud 75,15 punktiga.

Sildaru teenis neljandana 73,98 punktiga.

Sildaru selja taga sai viienda koha ameeriklane Colby Stevenson, kes on kolmekordne X-Mängude võitja ning tal on ette näidata medal nii olümpiamängudelt kui ka maailmameistrivõistlustelt. Seitsmenda tulemuse sai aga kirja 2021. aasta pargisõidu maailmameister ning kolmekordne X-Mängude võitja Andri Ragettli.

Kaheksanda tulemuse sai kirja kahekordne maailmameister ning 2016. aasta Aspeni X-Mängude võitja Fabian Bösch Šveitsist.

Laaxi pargisõidu MK-etapi finaal sõidetakse pühapäeval.

Sildaru jaoks on see esimene kord jõuda MK-etapil punktikohale. Eelmisest hooajast oli tal Stubai MK-etapilt ette näidata 37. koht ja Laaxist 50. koht. Ühtlasi on käimasolev jõuproov Sildaru jaoks esimene pärast põlve ristatisideme vigastust.