Traagiline intsident leidis aset teispäeval, kui Milojevic sai meeskonna õhtusöögil infarkti. Kuigi serblane toimetati kiirelt haiglasse, siis paraku ei õnnestunud arstidel ta elu päästa, vahendab Eurohoops.

„See on šokeeriv ja traagiline hoop kõigile Warriorsiga seotud isikutele ja väga keeruline aeg nii ta perele, sõpradele kui ka meile, kellel oli suur rõõm temaga koos töötada. Dejan polnud üksnes suurepärane treener, vaid ka üks positiivsemaid ja ilusamaid inimesi, keda tundnud olen. Oma kire ja energiaga tõi ta rõõmu ja valgust igasse päeva,“ lausus Warriorsi peatreener Steve Kerr.

Milojevic töötas Kerri abitreenerina alates 2021. aastast ning kohe oma esimesel hooajal aitas ta Warriorsi NBA tiitlini. Enne seda juhendas ta Montenegro klubi Buducnosti ja kodumaal Mega Basketit, kus oli muuhulgas Nikola Jokici mentoriks.

Mängijakarjääri jooksul krooniti Milojevic 2001. aastal Euroopa meistriks. Klubidest mängis ääremängija nii Belgradi Partizanis, Valencias kui ka Istanbuli Galatasarays. Partizani ridades krooniti Milojevic 2004.-2006. aastal Aadria liiga võitjaks, kusjuures kõigil kolmel hooajal valiti ta liiga parimaks mängijaks.