Spekulatsioonide kohaselt jääks M-Sport järgmisel hooajal autoralli MM-sarjas teisejärgulisse rolli, sest meeskond on auto arendamisest loobunud.

Millener on samuti selliseid kõlakaid kuulnud, kuid lükkab need ümber.

„Me alles arendame autot ja meil on arengukava,“ ütles Millener Motorsportile. „Iga meeskond saab teha vaid piiratud koguses arendustegevusi, kuid meie plaan on teha nii palju kui lubatud.“

Milleneri sõnul on liikvel palju eksitavat infot.

„Olen lugenud palju asju selle kohta, et me ei arenda ega testi, mis pole tõsi. Tõenäoliselt testivad meie sõitjad kõige rohkem, sest neil mõlemal on kaks (testi)päeva enne Monte Carlot,“ ütles Millener.

„Teeme kõik endast oleneva. Töötame uue tagatiiva kallal, mida inimesed on näinud ja mis tuleb välja mõne ralli pärast, nii et me jätkame tegevust. Teistega on raske võistelda, aga ma ei kasuta seda vabandusena, sest võitsime siiski eelmisel aastal kaks rallit, nii et auto on võitmiseks piisavalt hea,“ lisas tiimijuht optimistlikult.

M-Spordi eelmine hooaeg oli raske. Milleneri sõnul on sellele raske vaid üht põhjust leida.

„Eelmisel aastal kulmineerusid paljud asjad ja meil oli kaks-kolm halba rallit, mis läksid maksma meie MM-tiitli unistused. Teame, et peame olema paremad ja et masina töökindlus vajab tööd.“

M-Sport jäi eelmise aasta lõpus ilma oma staarsõitjast, kui Ott Tänak kolis tagasi Hyundai ridadesse. Tänavu näeb Ford Puma Rally1 auto roolis Adrien Fourmaux’d ja Gregoire Munsterit.

Autoralli MM-sarja uus hooaeg algab 25. jaanuaril Monte Carlos.