Möödunud hooaja teise poole mängis Šapovalov laenulepingu alusel Tallinna Kalevis ning kogus Premium liigas 27 mänguga neli väravat ja kaheksa väravasöötu.

„Olen väga rõõmus võimaluse üle end tugevas välisklubis proovile panna! Klubis ja meeskonnas võeti mind väga hästi ning sõbralikult vastu, linn on ilus ja päike paistab. Loodan, et kõik läheb hästi“ rääkis Šapovalov pressiteate vahendusel.

PAOK on käesoleval hooajal Kreeka kõrgliigas 18 vooru järel 41 punktiga esikohal. Duubelmeeskond hoiab aga esiliigas 12 meeskonna konkurentsis kaheksandat positsiooni. PAOK-i näol on tegemist kolmekordse Kreeka meistriga (viimati hooajal 2018/19) ning kaheksakordse karikavõitjaga (viimati hooajal 2020/21).

„Šapovalov vajab endale nõudlikku ja väljakutsuvat keskkonda, kus endast parim kätte saada. Välismaal on ta varem olnud ja tänu sellele teab, mida välismängijalt oodatakse. Tähtis on minna uuele väljakutsele vastu avatud meelega, olema valmis õppima ja valmis kasutama maksimaalselt ära iga minuti nii treeningutel kui ka mängudel,“ selgitas Šapovalovi lahkumist Flora peatreener Norbert Hurt.