2021. ja 2023. aastal WRC2-sarja maailmameistriks tulnud Mikkelsen jagab Hyundai kolmandat autot Esapekka Lappi ja Dani Sordoga. Kuigi trio võistlusgraafik pole detailideni paigas, sõidab Mikkelsen ilmselt asfaldirallidel, Lappi kiiretel kruusarallidel ja Sordo aeglasematel kruusarallidel. Kindlasti teeb Mikkelsen kaasa järgmisel nädalal peetaval Monte Carlo rallil.

Norralase sõnul pole tema roll veel päris selge. „Minu nägemuses on meil kaks variati. Ma pean aitama Thierry Neuville’i ja Ott Tänakut, aga kui ma pole Toyota sõitjatest ees, pole minust kasu. Või mõtlen endale ja sõidan nii kiiresti kui võimalik, aga sel juhul ei pruugi ma tiimi aidata,“ rääkis ta Norra portaalile Parc Ferme.

„Seega pean Hyundaiga rääkima, mida nad minult soovivad. Lõppude lõpuks olen seal ikkagi abiline,“ lisas Mikkelsen.

Varem polnud Mikkelsen Rally1 autoga sõitnud. „Tundsin ennast hästi. Võtsin ühe sammu korraga, sest ma ei tahtnud rajalt välja sõita ja testipäeva varakult lõpetada. Võrreldes Rally2 autoga on kurvides kiirused palju suuremad ja pidamist on sada korda rohkem, eriti pidurdamisel. See on täiesti pöörane,“ lausus ta.