Pärnu spurtis otsustava veerandi alguses 5:0 vahespurdi järel ette 53:44. Rapla suutis kaks minutit enne sireeni jõuda veel nelja punkti kaugusele (59:63), kuid lõpuminutil nende kaugvisked korvi ei kukkunud ja Pärnu hoidis edu lõpuni.

Kodumeeskonna resultatiivseim oli korvidevaeses mängus Robert Valge, kes jõudis 14 punkti ja kuue lauapallini. Kahekohalise punktiskoorini jõudsid veel ka Troy Barnies ja Menno Dijkstra, kes tõid mõlemad 11 silma.

Rapla poolel jõudis kaksikduubli teinud Obrad Tomic 14 punkti ja 10 lauapallini. Martin Paasoja, kes sai vigastada, jõudis 13 mänguminutiga 7 punktini.

Väga tähtsa võidu võtnud Pärnul on nüüd 18-st mängust 7 võitu, mis annab 10. koha. Rapla (19-st 7 võitu) asub 11. kohal.

Mängu eelvaade:

Miks on Pärnu ja Rapla nädala mäng?

Kohtumise kaotajal muutub kohamängudele pääs üsna keeruliseks. Paf liiga hakkab vaikselt jõudma põhihooaja viimasesse kolmandikku, kus matšidel on varasemast aina suurem kaal. Kaheksa sekka jõudmisele ehk kahele viimasele kohamängudele viivale kohale kandideerivad veel kuus meeskonda....

7. TalTech 18 mängu, 10 võitu
8. Ogre 19 mängu, 9 võitu
...
9. Liepaja 18 mängu, 9 võitu
10. Rapla 18 mängu, 7 võitu
11. Keila 19 mängu, 7 võitu
12. Pärnu 17 mängu, 6 võitu

Nii Rapla kui ka Pärnu jaoks on jaanuari teine pool üsna otsustav, sest võiduseeriaga annaks neil mõlemal lätlasi püüda küll. Aga kolmapäevase kaotusega läheks asi paberil juba tsipa keeruliseks. Kindlasti mitte võimatuks, aga ilmselgelt keeruliseks.