Kvalifikatsioonis 20. tulemust näidanud Artti Aigro lõpetas põhivõistluse esimese vooru 30. kohal. Ta hüppas 119,5 meetri kaugusele ja sai 105,8 punkti. Teises voorus, kus tingimused olid paremad, lendas ta 125,5 meetrit ja kogus 112,5 punkti. Kokkuvõttes andsid 218,3 punkti Aigrole 27. koha, mis on tema käesoleva MK-hooaja paremuselt kolmas tulemus.

„Esimene hüpe jäi ajastuse taha. Midagi muud seal ei olnud. Tingimused tundusid olevat normaalsed, kuid ajastus oli vale ning ei suutnud seda ilusat ja õiget hüpet esimeses voorus teha,“ rääkis Aigro ning hindas seejärel ka teist võistlushüpet. „Kui vaadata treeninghüpped ka sinna hulka, siis kindlasti edasiminek ja arvan, et positiivsed hüpped on siin tehtud. Nüüd läheme natuke väiksemale mäele, kuid asjad tuleb ikka ära teha.“

Väiksemale mäele minekuga viitas Aigro Poola tuuri teisele etapile, mis toimub 16.-17. jaanuarini Szczyrkis. Seal hüpatakse K-104 mäelt. Poola tuur lõppeb 19.-21. jaanuarini toimuva Zakopane jõuprooviga.

Käimasoleva hooaja seni parima esituse tegi Aigro Innsbruckis, kus ta teenis 21. koha. Ruka MK-etapil oli eestlane 25. Paremuselt järgmine tulemus ongi nüüdne Wisla 27. koht. Kokku on Aigro sel hooajal punktikohale jõudnud viiel korral. Engelbergis oli ta 29. ja Klingenthalis 30.

MK-sarja üldarvestuses hoiab Aigro 23 punktiga 39. positsiooni.

Wisla etapi võitis esimese vooru neljandana lõpetanud jaapanlane Ryoyu Kobayashi, kes hüppas teises voorus koguni 139,5 meetri kaugusele. Teiseks tuli austerlane Stefan Kraft, kolmas oli sakslane Andreas Wellinger.

MK-sarja üldliidriks on Kraft 989 punktiga, teist positsiooni hoiab Wellinger 757 punktiga ja kolmandat Kobayashi 691-ga.