Kohtumise esimene veerandaeg kulges tasavägiselt ning lõppes Liepaja 23:21 eduseisus. Poolajavileks läks Tartu aga 44:33 ette. Kolmanda veerandajaga suutis Liepaja kaotusseisu vähendada ning tartlased läksid viimasele kümnele minutile vastu 63:57 eduseisus.

Võitjate ridades säras Märt Rosenthal, kelle arvele kogunes 36 minutiga 30 punkti (16-st kahepunktiviskest tabas ta 5, 8-st kolmepunktiviskest 6 ning lisaks mõlemad vabavisked). Lisaks võttis ta 12 lauapalli ning jagas kaaslastele seitse resultatiivset söötu. Seejuures viskas Rosenthal avaveerandil koguni 13 punkti.

Rinalds Malmanis lisas 15 ja Anatoli Šundel 10 punkti. Aaron Menziese arvele jäi üheksa punkti ja 12 lauapalli. Kaotajate parim oli Emils Krumins 18 punktiga.

Tartu poolel ei teinud jalavigastuse tõttu kaasa Kristjan Kitsing ning nädalavahetusel meeskonnaga liitunud Devin Harris.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsal on nüüd liigatabelis kirjas 12 võitu ja kuus kaotust ning sellega ollakse tabelis viiendal kohal. Liepaja jagab Ogrega kaheksandat-üheksandat kohta. Mõlemal on kirjas üheksa võitu ja üheksa kaotust.

Järgmisel nädalal ootab tartlasi ees kodumäng Käärikul, kui neljapäeval, 18. jaanuaril kell 19.00 võõrustatakse KK Viimsit. Ilmselt näeb esimest korda meeskonna koosseisus ka Devin Harrist.