Naistest oli kiireim Silje Theodorsen, kes läbis 10 km distantsi ajaga 26:20.6. Teise koha saavutas Maren Wangensteen (+3,1) ja kolmandale kohale platseerus Nora Sanness (+9,1). Eesti naistest jõudis kõrgele kohale Keidy Kaasiku olles 64 sportlase seas 14. kohal. Kaotust võitjale kogunes 55,3 sekundit.

Meeste 10 km vabatehnikasõidus võidutses Iver Tildheim Andersen, kes on näidanud häid tulemusi ka MK-sarjas, olles möödunud aasta lõpus Östersundi etapil neljas. Teise koha saavutas Mattis Stenshagen (+9.0) ning kolmandale kohale jõudis Gjoeran Tefre (+18,3).

Kolmel distantsil osales Tehvandil kokku ligi 240 sportlast seitsmest riigist. Teiste seas võistlesid nii neljakordne maailmameister Emil Iversen kui ka eelmise hooaja MK-sarja üldvõitja Tiril Udnes Weng.

„Skandinaavia sportlaste jaoks on karikasari peamine võimalus MK-etappidele kvalifitseerumiseks. Kuna suurriikidel on tasemel sportlasi palju, kuid koondislaste hulk piiratud, siis oligi näha Otepääl võistlemas suusatajaid, kes sõidavad MK-sarjas sageli top 15 kohtadele,“ sõnas võistluse peakorraldaja Kristjan Külm.