Pealinlaste koosseisus ei olnud täna nende resultatiivset paremäärt Danil Gumianovit.

Mängu algus möödus aasta esimesele kohtumisele omaselt rabedalt, kui mõlemad tiimid patustasid ohtrate pallikatustega. Eriti paistis tehniliste vigade poolelt silma Mistra. Kui kümnenda minutini oli võrdne heitlus, siis seejärel suutsid külalised 10:7 ette pääseda.

Kuigi võõrustajad jõudsid korra veel ka viigini, mindi poolajale siiski Mistra 16:13 juhtimisel. Teise poolaja alguses sai Mistra oma kiirrünnakud jooksma ning vähendati tehniliste vigade aru ja 10. minutiks juhiti Urmas Rõugu värava järel 23:15.

HC Tallinn vastastele enam ohtlikuks ei saanud. Külalised said teha palju vahetusi ning hea kaitse pealt võeti lõpuks kindel 36:26 võit.

„Kui kaitses mängu õigesti lugeda ja targalt õiges kohas seista, siis on ka lihtne vastast eksima sundida,“ sõnas kõvasti kaitses rabanud Urmas Rõuk.

Mistra resultatiivseim oli täna just Rõuk seitsme tabamusega. Kusjuures külalistel sai kolli kirja lausa 13 meest, nende seas ka väravavaht Johannes Paju. Pealinlaste poolt vastas Otto Karl Kont kaheksa tabamusega.

Tänased võitjad jätkavad meistriliigas kolmandal kohal, kolme punkti kaugusel teisena jätkavast Servitist ning edestades Kehrat viie punktiga. Tabelit juhib Viljandi HC ning HC Tallinn paikneb viimasel kohal.

“Meil on jaanuaris ees ootamas tihe graafik ning oleme kõvasti üldfüüsilist põhja ladunud ning seetõttu olime alguses veidi kanged. Suutsime siiski teisel poolajal oma parema vormi vastastele peale suruda ja tugeva kaitse pealt lihtsaid väravaid saada,“ jätkas Rõuk mängujärgset analüüsi ning lisas: „Eesootav mäng tuleb HC Kehraga kindlasti keeruline, kuna nad tegid eile Tapa vastu korraliku esituse. Peame oma tempo peale suruma ning enne Balti liiga nädalavahetust ühe korraliku esituse tegema.“