25-aastane Medic mängis kahel viimasel hooajal endise Levadia peatreeneri Marko Savici juhendatavas FK Voždovacis ning on Serbia kõrgliigas saanud kirja 52 kohtumist. Möödunud aastal oli ta meeskonnakaaslaseks ka Eesti koondise poolkaitsja Bogdan Vaštšuk.

Oma uues koduklubis särginumbri 16 valinud Medici sõnul mängisid Paide lähiaastate ambitsioonid otsuse langetamisel suurt rolli. „Esmamulje on suurepärane! Klubi plaanid ühtivad minu eesmärkidega ja see sai Eestisse tuleku osas kaalukeeleks. Meil on väga tugev meeskond ning loodetavasti saavutame juba sel hooajal midagi vägevat,“ rääkis Medic pressiteate vahendusel.

Spordidirektor Gert Kamsi sõnul sobib Paide uus täendus väga hästi Ivan Stojkovici mängujoonisesse. „Predragi näol on tegemist väga tugeva profiiliga, kes on end Serbia kõrgliigas tõestanud. Mängijaomadustelt on tegemist tänapäevase keskpoolkaitsjaga, kes suudab rahvusvahelisel tasemel palliga julgelt tegutseda ning mängu siduda. Balkanimaade palluritel on DNA-s võitjamentaliteet, mis sobib hästi meie ambitsioonidega,“ sõnas Kams.

Peatreener Ivan Stojkovic väljendas uue mehe liitumise üle suurt rahulolu. „Predrag aitab tõsta intensiivsust ja stabiilsust meie kaitsefaasis, tegemist on võimeka mängija ja tugeva karakteriga, keda tunnen juba Serbia päevilt. Olen kindel, et ta õigustab meie usaldust.“