„Ma olen täitsa rahul ja meile väga meeldis. Olime enne jääle tulekut närvis, aga tegime soojendusel oma parima läbisõidu,“ lausus peale esitust Gaidajenko ERR-ile.

2022. aasta alguses Tondiraba jäähallis toimunud EM-il 20. koha saanud ning MM-il koha kõrgemal lõpetanud Gaidajenko ja Mazingue said kunagiste pophittide Run-DMC „Walk This Way“ ja Salt’N Pepa „Push It“ viisidele ehitatud rütmikava eest 61,38 punkti. Paari tippmark pärineb 2022. aastal Prantsusmaal toimunud MM-ilt, kus nad teenisid 63,97 silma.

Igapäevaselt Kanadas treenivad Eesti esindajad said 18. koha. Sealjuures on paari viimased kaks hooaega kulgenud üle kivide ja kändude, sest Mazingue on kahe kukkumise tõttu pidanud pikemad treeningpausid.

„See ikka jättis jälje ja oleksime saanud mingeid asju paremini teha. Ka sel EM-il võinuks olla paremad punktid, kui oleksime saanud rohkem uisutada. Aga ma ei mõtle sellele, vaid mõtlen sellele, kus oleme praegu ja kuhu võiksime jõuda. Teeme tööd ja liigume edasi,“ lisas Gaidajenko. „Teeme trenni maailmameistrite ja olümpiavõitjatega, mistõttu näeme, kuidas nemad asju teevad. Proovime neilt midagi võtta ning näeme, mille kallal rohkem tööd teha.“

Ka Mazingue oli peale esitust väga õnnelik. „Publik, muusika, fännid... see oli imeline! Olin väga õnnelik, et sain jääl olla. Ideaalne!“ rääkis nääpsuke prantslanna.

Rütmitantsus oli parim Itaaliat esindav paar Charlène Guignard ja Marco Fabbri, kes kogusid 86,40 punkti. Teisel kohal on Suurbritannia duo Liliah Fear ja Lewis Gibson (85,20) ning kolmandal Leedu lipu all sõitvad Allison Reed ja Saulius Ambrulevicius (80,73).