„Arvata, et me peaksime Eestit võitma ainult sellepärast, et see on Eesti, pole absoluutselt õige,“ sõnas Bäckström Aftonbladetile.

„Selles matšis peame võitlema iga sekund. Läheme väljakule ja näitame, mida oleme sel nädalal treeningutel teinud, mängime kaitses nagu kõik Rootsi koondised on läbi aegade teinud. Meie kaitse peab olema distsiplineeritud, see peab olema kivikõva,“ rääkis juhendaja.

Treener kinnitas, et kindlasti saab mänguaega ka alles 17-aastane Djurgårdensisse kuuluv tulevikulootus Lucas Bergvall, kes sekkub vahetusest.

„Meil ​​on võimalus teha palju vahetusi ja ma kasutan seda kindlasti. Kõik küll kahjuks mängu ei saa, aga kasutan neid vahetusi, mis meil on,“ rääkis Bäckström, kelle kasutuses on Skandinaavia liigade mängijad.

Rootsi algkoosseisus alustab kümme meest, kes mängivad kodumaal, ning lisaks üks Taani liiga pallur. Kõige kogenum mees on 31-aastane Malmö ründaja Isaac Kiese Thelin, kelle arvel on 31 rahvuskoondise mängu.

Thelin kannab täna ka kaptenipaela. Tal on selge ettekujutus, mida rootslased peavad kohe mängu alguses tegema.

„Esiteks peame kahevõitlusi võitma. Üritame olla rahulikud, kannatlikud ja oma tugevusi maksma panema. Peame mängima oma mängu targalt ja julgelt. Püüame palli hoida, see on oluline paljude noorte andekate mängijate jaoks, kellele meeldib palliga mängida,“ sõnas Thelin.

Rootsi tänane algkoosseis: Oliver Dovin (Hammarby), Johan Karlsson (Kalmar), Henrik Castegren (IK Sirius), Anton Eriksson (IFK Norrköping), Samuel Dahl (Djurgårdens IF), Anton Salétros (AIK), Armin Gigovic (Midtjylland - Taani), Nahir Besara (Hammarby), Taha Ali (Malmö), Isaac Kiese Thelin (Malmö), Sebastian Nanasi (Malmö).

Eesti ja Rootsi maavõistlusmäng algab reedel Eesti aja järgi 20.00. Tasuta otsepilti näitab kohtumisest Viaplay.