Sportlaskarjääri parimatel päevadel 1995. aastal Amsterdami Ajaxiga Meistrite liiga võitnud ning hiljem Londoni Arsenali ja Barcelonat esindanud Overmars töötas alates 2012. aastast Ajaxi spordidirektorina. Kuid 2022. aasta veebruaris sai 86 mängu Hollandi koondises pidanud legend kinga, sest ta saatis klubi naistöötajatele pildi oma peenisest.

Klubi kontori tualettruumides tehtud pilt peenisest polnud mehe ainus kahtlane tegu, sest eelnevalt pommitas ta töötajaid ka sobimatute sõnumitega. Overmars tunnistas oma teo üles ja ütles, et tal on nende pärast häbi, aga Hollandi jalgpalliliit määras mehele kaheaastase tegutsemiskeelu.

Vallandatud Overmars ei jäänud siiski pikalt töötuks, sest üsna kähku sai ta Belgia meeskonna Antwerp tehniliseks direktoriks. Kuid Hollandi jalgpalliliit leidis, et need asjad päris nii ei peaks käima ning nad palusid FIFA-l muuta karistuse ülemaailmseks.

FIFA otsustaski, et Overmars saab aastase tegutsemiskeelu. Hollandi koondises 17 väravat skoorinu võib siiski otsuse edasi kaevata.