Talihärm, kes toodi naiskonda Hanna-Brita Kaasiku asemele, sõitis täna viimast vahetust ning vajas kahe tiiru peale kokku nelja varupadrunit. Ta alustas 14. positsioonilt ja tõi Eesti naiskonna finišisse samal kohal.

„Ega ma [oma vormist] palju teada ei saanud, sõitsin ihuüksinda. Natuke naljakas tundus üksinda rajal vehkida, aga üritasin ikka pingutada,“ sõnas Talihärm ERRi otseülekandes antud kommentaaris. „Vorm kõige parem ei ole, aga ma arvan, et kannatab võistelda.“

„Lamadestiirus väristasin tegelikult päris kõvasti, viimased nädalad ei ole emotsionaalselt kõige lihtsamad olnud. Täna oli värin sees. Püstitiirus nii kui ma nende varude (3) juurde jõudsin, ütlesin endale: „Johanna, võta ennast kokku.“ Ja võtsin kokku,“ lisas Talihärm.

Kas sa tundsid ka tõestamise vajadust? „Ma üristasin keskenduda iseendale, nii palju kui saab. Olla kohal ja keskenduda sellele, mida saan kontrollida. Aga sprindis tahaksin sõita paremini kui täna,“ lisas Talihärm.

Naiste teatesõidu võitis Prantsusmaa nelik, kellele järgnesid Rootsi (+8,7) ja Saksamaa (+46,7). Eestil kogunes kaotust võitjale viis minutit ja 50 sekundit. Eesti naiskond kordagi esikümnes ei olnudki, sest Regina Ermits pidi juba avatiiru järel käima trahviringil.