Šiauliai võitis avaveerandi 27:20 ja kasvatas poolajavileks edunumbrid 55:41-le. Kolmandal veerandil kärises vahe korraks juba 23-punktiliseks (76:53). Lõpuveerandit alustati seisult 80:64 ning leedukad seda edu enam käest ei andnud.

Keila parimana kogus Andrii Myronenko 23 punkti, Kristen Kasemets lisas 18 silma ning Denis Krestinin 14 punkti ja 10 lauapalli.

Šiauliai mehed tabasid viskeid mängust 57%-ga (sh kahesed 24/34 ehk 70%). Leedukatel jõudis vähemalt 16 punktini lausa neli mängijat, neist resultatiivseim oli 19 silma toonud Leonard Bernard Thorpe Jr.

Keila on alustanud eurosarja kahe võidu ja kolme kaotusega, mis annab B-alagrupis kuuenda koha. Šiauliai on võitnud viiest kohtumisest neli.

Mängu eel:

„Šiauliaiga mäng on Põhja-Euroopa liiga tabeli vaates meie jaoks väga oluline. Kui soovime pääseda alagrupi nelja tugevama hulka, on vaja võita. Mõistagi on kohtumise soosikuks kodus mängiv ja meie kolme aasta eelarve suurust raha kasutav Leedu meeskond,“ rääkis Keila peatreener Peep Pahv enne kohtumist.

„Meie jaoks on vägev juba see, et saame Leedu meistriliiga klubiga mängida, kuid me ei tulnud siia lihtsat seda võimalust nautima, vaid eesmärgiga lahkuda siit võitjana. Teame, et Šiauliai on viimasel ajal näidanud head mängu ja noppinud väärt võite, kuid meil on neile vastuhakuks oma käigud olemas,“ lisas ta.