Võõrsil mänginud Hispaania klubi oli kolmanda veerandi järel kaotusseisus 59:71, kuid suutis lõpuveerandil vahe mõnepunktiliseks vähendada. Lõpuminuteid mängis Monaco siiski kindlamalt ja teenis lähirivaali vastu väärtusliku võidu. Otsustava äramineku tegid nad viimase kolme minutiga, kui eduseisult 84:81 lasti Baskonial visati veel vaid kaks punkti.

Mike James oli prantslaste resultatiivseim 26 punktiga. Baskonia parimana jõudis Markus Howard lausa 33 punktini (sh kolmesed 5/9).

Kotsar tegi korraliku mängu ning tõi 23 minutiga 11 punkti (kahesed 5/8, vabavisked 1/5), kaheksa lauapalli ja kaks resultatiivset söötu. Neli ja pool minutit platsil veetnud Raieste arvele kogunes kaks punkti (kahesed 1/2, kolmesed 0/1) ja üks lauapall.

Baskonia sai 10 võidu kõrvale 10nda kaotuse, millega asutakse play-offi piiri lähistel, Monacol on tabelis 11 võitu ja 9 kaotust.

Istanbuli Fenerbahce võitis täna koduväljakul Belgradi Partizani 91:76 ja kirjutas tabelisse 12nda võidu. Viis kaugviset tabanud Tyler Dorsey tõi 24 punkti.