Austusavalduse märgiks ilutsevad mõistagi Beckenbaueri pildid erinevate Saksamaa väljaannete esikülgedel, aga mitte ainult. Seda, kui olulise spordimehega oli tegemist, tõestab ilmekalt see, et ka muude riikide väljaanded on oma esikaane tema auks pühendanud.

L’Equipe (Prantsusmaa)

„Keisrit ei ole enam. Imetabase Saksamaa kaitsja eluküünal kustus 78-aastaselt,“ kirjutas Prantsusmaa suurim spordileht oma järelhüüdes.

Marca, Mundo Deportivo (Hispaania)

„Me kõik tahtsime kunagi olla Beckenbauerid,“ tõdes Marca oma esikaanel. „Jalgpallimaailm jätab Saksamaa müüdiga hüvasti, ta oli üks ajaloo parimaid,“ lisas Mundo Deportivo.

Gazzetta dello Sport (Itaalia)

Itaalia väljaanne kasutas kavalat sõnamängu, sest „Il suo calcio libero“ tähendab nii „Tema vabameelne jalgpall“ kui ka viitab libero positsioonile, mille Beckenbauer enda omaks tegi. Kusjuures lisaks esikaanele kuulus Beckenbauerile veel kaheksa lehekülge.

Sportwererld (Holland)

„Beckenbaueri lahkumisega jääb maailm ilma ühest aegade parimast kaitsemängijast. Sakslased tulid 1974. aastal Hollandlaste arvelt maailmameistriks, aga samas austati teda siin samuti,“ seisis Sportwereldi esiküljel.

Bild (Saksamaa)

„Meie Keiser on surnud. Eksklusiivsed leheküljed Saksamaa suurimast jalgpallikangelasest,“ teatas Bild.