Poole tuhande korvpallisõbra ees peetud kohtumist domineeris kodumeeskond algusest peale. Algedu 15:2 järel külalised pisut kosusid, ent avaveerand kuulus kindlalt tartlastele 28:12. Teisel perioodil näitasid Svendborgi mängijad kõige südikamat vastupanu ja kodumeeskond poolajaks edu suurendada ei suutnud. Pikale pausile mindi Tartu 45:30 juhtimisel.

Poolajapausil said tartlased oma konspektid taas üle vaadatud ja teisel poolajal pandi kaitse täitsa lukku. Kolmandal veernadil viskasid Rabbitsi mängijad viis ja neljandal kuus punkti ning sellega oli pinge mängust kadunud. Tartu võttis kindla 83:41 võidu ja rühib kaheksasest alagrupist edasipääsu poole, sest kogutud on neli võitu ja üks kaotus.

Nii Märt Rosenthal kui Anatoliy Shundel said kirja 15 punkti ja kolm lauapalli. Pisut alla 20 minuti mänginud Aaron Menzies lõpetas 11 punkti ja 14 lauapalliga, Rain Veideman lisas 12 punkti ja üheksa lauapalli. Tartu poolel said käe valgeks kõik 11 platsil käinud mängijat.

Svendborg Rabbitsi parim oli Hameir Wright 11 punkti ja nelja lauapalliga. Dylan Penn viskas üheksa punkti ja võttis neli lauapalli.

Põhja-Euroopa liigas on Tartul kirjas neli võitu ja üks kaotus ning sellega ollakse oma alagrupis edasipääsu kursil. Svendborg on kaotanud kõik viis peetud kohtumist. Täiseduga jätkavad Utena Juventus (4-0) ja Bakken Bears (3-0).

Sel nädalal ootab tartlasi ees sõit Liepajasse, kus pühapäeval, 14. jaanuaril mängitakse sealse BK Liepajaga. Järgmisel nädalal peab Tartu meeskond oma kodumängu Kääriku spordikeskuses ja siis võõrustatakse neljapäeval, 18. jaanuaril Viimsi KK meeskonda.