Osaka sõnul on isa teda juba lapsest saati ahistanud ja tema vastu vägivaldne olnud. Nüüd valas jaapanlanna sotsiaalmeedias oma viha välja.

„Olen sinus pettunud ja vihkan sind, isa. Ja sa endiselt ahistad vaimselt mu ema, tungides meie majja, kuigi sul on olemas oma kodu,“ kirjutas Osaka. „Teen selle avalikuks, kuna sa oled argpüks. Sa arvad, et võid mulle füüsiliselt haiget teha.“

Osaka sõnul on tema mõõt nüüd täis. „Järgmine kord, kui ma su nägu näen, helistan politseisse. Võta seda kui ähvardust. See, kuidas sa mulle ja meie perele haiget tegid... Ma ei kahetseks midagi isegi siis, kui sind tapetakse,“ jätkas ta.

Osaka kinnitas, et võitleb nii enda kui ka ema eest.

„Ma tapan su, kui sina mind enne ei tapa, nagu argpüksid ikka teevad,“ ähvardas Osaka. „Olen sünnist saati teadnud, et olen kuradi tütar. Jumal aidaku mind, kui ta uuesti tuleb,“ lõpetas Osaka oma postituse, mis eemaldati hiljem Instagrami poolt ebaeetilise sisu tõttu.

27-aastane Mari Osaka mängis samuti tennist nagu tema noorem õde Naomi, kes äsja pika pausi järel profitennisesse naasis. Parimal päeval hoidis 2021. aastal karjääri lõpetanud Mari WTA edetabelis 280. kohta.