Nimelt postitas Ahmetovs hiljuti sotsiaalmeediasse video sellest, kuidas ta 2018. aastal toimunud treeningul Shieldsi siruli lõi. Naise sõnul polnud toona tegemist aga ausa mõõduvõtuga.

„Keegi polnud mind 17 aastat põrandale saatnud, aga siis juhtus see ühe nädala jooksul kaks korda. Aga ma ei tunne selle pärast häbi, sest mees on täielik jobu, kui ta oma kinnastest pehmenduse eemaldab,“ sõnas Shields Twitteris.

„Ma ei öelnud toona midagi, sest ei tahtnud, et mu vastane sellest teada saaks. Ma ei mõista, miks oli vaja selle videoga viis aastat hiljem lagedale tulla,“ lisas ta.

Video:

Ahmetovsi treener Derrick Santos ei jäänud aga vastust võlgu. „Ta ajab lihtsalt paska. Nad palusid meilt abi ja miks muidu oleksime üldse naisega sparrinud. Mitte keegi ei eemaldanud pehmendust ja pärast tema kahtlustusi andsime kindad ta treenerile,“ selgitas Santos.

„Ja mis veelgi tähtsam, esimeses kahes raundis anti Artursile juhised teda mitte tugevalt lüüa. Naine hakkas teda aga hullumeelselt taguma, kuniks Arturs pikali kisti. Joogipausi ajal uuris Arturs, et mis toimub, sest proovime seda naist ju aidata. Vastasin selle peale, et löö teda vastu, kuna ta on ju suur tüdruk ja mitmekordne meister,“ lisas lätlase treener.

Shieldsi sõnul Santos siiski luiskas ja seda võib kinnitada ka tema juhendaja. „Sa tead kuradi hästi, et kinnastes polnud mingit pehmendust ja Harold Calderon ütles sama. Sa peitsid kindad kotti ja kontrollisin neid, sest olin nokaudist hämmingus. Sa oled räpane valetaja ja petis!“

28-aastane Shields on üks kolmest naispoksijast, kes hoidnud kahes kaalukatekoorias kõiki meistritiitleid. Lisaks on ta võitnud olümpiakulla nii Londoni kui ka Rio mängudel.

34-aastane Ahmetovs on pidanud profikarjääri jooksul seitse kohtumist, millest võitnud kuus. Viimati astus ta ringi 2020. aastal.