Suurima panuse andsid Rapla koduvõitu Eric Lorenzo Hunter ja Malik Xavier Pope, kes tõid võrdselt 15 punkti. Martin Paasoja lisas 14 silma.

Viimsi parimana jõudis Artem Kovalov 10 punkti ja viie lauapallini.

Rapla jaoks oli tegemist kolmanda järjestikuse võiduga. Neil on nüüd tabelis 7 võitu ja 11 kaotust (11. koht), Viimsi arvel on 5 võitu ja 13 kaotust (13. koht).

Mängu eel

Võõrustaja Rapla läheb kohtumisele vastu kahemängulise võiduseeria pealt. Detsembri lõpetas Rapla võitudega Keila Coolbeti ja TalTech/Optibeti üle.

„Viimsi on viimasel ajal näidanud väga head mängu. Peame olema mänguks väga hästi valmis,“ sõnas eesoleva mängu eel Rapla loots. „Kaitses peame suutma pidurdada Viimsi liidermängijaid ning ise rünnakul häid lahendusi leidma.“

Kui Rapla on kaks viimast mängu võitnud, siis Viimsi jaoks lõppes detsember kahe kaotusega. Viimsilased jäid võõrsil alla nii BC Kalev/Cramole kui Keilale.

„Saime kahenädalasel mängude pausil korralikult trenni teha, keskendudes nii individuaalsete oskuste ja võimete arendamisele kui meeskonna koostöö parandamisele,“ kirjeldas viimaste nädalate ettevalmistust Viimsi juhendaja Valdo Lips. „Kahjuks on ka selle kahe nädala jooksul mõned mängijad olnud haigustega kimpus või pole pisivigastuste tõttu saanud täismõõdus treeningplaani täita. Lõplik koosseis selgub mängupäeva hommikul. Nagu ikka, läheme endast maksimumi andma. Kui sellega hakkama saame, siis on ka võit võimalik.“

Tabelis asuvad Rapla ja Viimsi kõrvuti kohtadel. Rapla (6-11) on 12. ja Viimsi (5-12) 13. tabelireal. Omavahel mängisid kaks klubi viimati 22. oktoobril, kui Rapla jäi võõrsil peale 88:67.