Kohtumise avaveerand kulges skoorirohkelt ja lõppes Barcelona 24:23 eduseisus. Teisel veerandajal said võõrustajad mängu paremini jooksma. Parimal juhul kasvatati eduseis 9-punktiliseks, poolajapausile mindi Barcelona 47:42 juhtimisel.

Riietusruumist tuli parema hingamisega välja Baskonia. Kolmas veerandaeg võideti kümne punktiga ning viimase neljandiku eel juhiti 68:62. Eestlaste leivaisa alustas viimast veerandaega 5:0 minispurdiga, millega kasvatati eduseis 11-punktiliseks. Barcelona polnud aga viimast sõna öelnud.

Minut-minuti haaval vähendati kaotusseisu. Kui neli minutit enne kohtumise oli Baskonia peal veel nelja punktiga, siis kaks minutit enne lõpusireeni juhtis 84:82 juba Barceona. 22,1 sekundit enne kohtumise lõppu oli Baskonial võimalus tabloole tuua viiginumbrid, kuid Codi Miller-McIntyre ei suutnud läbiminekust palli korvi panna. Baskonia ebaõnnestumisele vastas Jan Veselý kahe tabava vabaviskega, suurendades katalaanide eduseisu neljale punktile.

Baskonia jätkas üritamist ning Markus Howard suutis järgmisel rünnakul läbi korviränga saata kolmese. Järgnesid Joel Perra tabavad vabavisked, misjärel oli Chima Monekel võimalus viia mäng lisaajale, kuid mängumehe keeruline kolmene ei tabanud. Barcelona kirjutas tabelisse võidu tulemusega 89:85.

Barcelona resultatiivseimaks tõusis 23 punkti ja nelja lauapalliga Vesely. Jabari Parker toetas teda 16 silmaga. Baskonia parim oli 21 punkti visanud Howard. Kotsar teenis mänguaega 16 ja pool minutit ja kogus saldosse seitse punkti, ühe lauapalli ja ühe resultatiivse söödu. Lisaks kogunes eestlase kontosse neli vaheltlõiget ja üks viskeblokeering. Algviisikusse kuulunud Raieste teenis mänguaega neli ja pool minutit ja sai statistikasse kirja kaks pallikaotust.

Barcelona jätkab Euroliigas 16 võidu ja kolme kaotusega kolmandal kohal. Baskonia jagab 10 võidu ja üheksa kaotusega 9.-11. kohta.