Hetkel on mõlemail meeskonnal tabelis üks kaotus ning mängu võitja astub suure sammu põhiturniiri võidu suunas. Eelmise omavahelise mängu võitis Riia Arenal BC Prometey 103:72.

EuroCupil 7 võitu ja 6 kaotust kogunud Prometei meeskond tegi peale keerulist hooaja algust meeskonnas suurpuhastuse, kui teiste hulgas saadeti minema eestlastele tuttavad Marcus Keene ja Andrei Voinalovych.

Eelmise hooaja PAF Eesti-Läti korvpalliliga võitnud meeskonna treeneriks on jätkuvalt Ronen Ginzburg. Enamasti välismaalastele toetuv Prometei liidrite hulka kuulub näiteks Tsehhi koondise keskmängija Ondrej Balvin, Puerto Rico koondislane Gian Clavell, Ukraina koondise lootustandev noormängija Issuf Sanon, 2021 EuroCupi finaalide MVP Rob Gray ja paljud teised.

Mida jälgida? Pealtvaatajate arvu, sest BC Kalev/Cramo koos oma koostööpartneritega on teinud võimaluse kõikidele pealtvaatajatele tasuta mängule tulla ning ohus on PAF Eesti-Läti Ühisliiga pealtvaatajarekord, mis seni kuulub 5050 inimesega mulluse Riia VEFi ja BC Prometei vahelisele kohtumisele.

Piletid mängule saad lunastada kas Piletitasku keskkonnas või mängu eel kohapeal. Piletitasku link: https://www.piletitasku.ee/et/event/5419. Kohtumisest teeb otseülekande ka Delfi TV.