Tänavuse tuuri esimesed kolm osavõistlust toimusid Itaalias Toblachis, ühe puhkepäeva järel võtsid sportlased mõõtu Šveitsis Davosis toimunud 1,5-kilomeetri pikkuses vabatehnika sprindis.

Meeste kvalifikatsioonis näitas parimat minekut prantslane Lucas Chavanat, kes sai kirja aja 2.14,9. Eestlased jäid veerandfinaalikohast ehk 30 sekka tulekust üsna kaugele, sest Martin Himma oli 45. (+10,22) ja Alvar Johannes Alev 55. (+12,65). Edasipääsuks pidanuks Himma olema üle kahe sekundi kiirem.

Chavanat jäigi kolmapäeval võitmatuks, sest ta oli parim nii veerandfinaalis, poolfinaalis kui ka finaalis. Finaalis edestas 29-aastane prantslane rootslast Edvin Angerit 0,25 ning Itaalia tähte Federico Pellegrinit 0,44 sekundiga, esimesena jäi poodiumilt välja ameeriklane Gus Schumacher. Tuuri üldliider Harald Østberg Amundsen langes konkurentsist veerandfinaalis.

Naiste konkurentsis sai esikoha rootslanna Linn Svahn, kes finaalis edestas norralannat Kristine Stavaas Skistadi 1,30 ning tuuri ameeriklannast üldliidrit Jessie Digginist 1,73 sekundiga. Eesti õrnema soo esindajad suusatuuril ei osale.