„Väga lihtne on kokku võtta – 94 punkti. Kaitses me pidama ei saanud,“ tõdes matsi järel Robin Kivi. „Eesmärk oli nende kiirrünnakud ära võtta, aga saime sealt sisse vähemalt 20 punkti. Sinna see asi jäi. Me ei visanud ise hästi sisse, aga 71 pole kõige hullem. Kuid 94 on päris kohutav.“

Enne kolmapäeva olid mõlemad võistkonnad A-grupis kaotuseta, sest Tartul oli kirjas kolm ja Bakken Bearsil kaks võitu. Avaveerandil näitasid taaralinlased taanlastele korralikult hambaid ning kümne minuti järel oli tablool 24:24 viigiseis. Kuid teist neljandikku alustas ka FIBA Europe Cupis kaasa lööv Bears 11:1 spurdiga ning kahe poolaja vahel olevale mõttepausile läks Tartu 33:47 kaotusseisust.

Kolmandal veerandil suutis Tartu parimal juhul jõuda veel kaheksa punkti kaugusele, aga peagi läksid külalised oma teed ja võõrustajad kaotasid kohtumise 71:94. Eelkõige sai tartlastele saatuslikuks kaitsemäng ja visketabavus, sest nad tabasid väljakult viskeid 38% ja vastased lausa 58%.

Tartlaste parimatena tõid Rain Veideman ja Robin Kivi 14 ning Anatoli Šundel 12 punkti. Üsna liimist lahti oli meeskonna selle hooaja suurim täht Märt Rosenthal, kes lõpetas mängu kahe silmaga (visked 1/10). Bearsi ridades tegi enim pahandust suur äär DeAndre Pinckney, kelle arvele jäi 26 punkti ja 14 lauda.

ENBL-i A-alagrupis jätkavad kaotuseta Utena Juventus ja Bakken Bears, kellel on kirjas vastavalt neli ja kolm võitu.