Rovanperä kavatseb 2024. aastal sõita umbes pooltel etappidel, mis jätab ta ülisuure tõenäosusega tiitliheitlusest välja.

„Toetan Kalle otsust täielikult,“ rääkis Wheatley Jaapani portaalile RallyPlus. „Ta on alles 23-aastane, aga juba kahekordne maailmameister. Vanuses, kus paljud meist alles õpivad autoga sõitma. Kalle on juba noorest saati rallile pühendunud. Lisaks on tal juba aastaid ette näidata ka tulemusi ja kindlasti on see võtnud energiat. Mul pole mingit kahtlust, et tulevikus suudavad nad kaardilugeja Jonne Halttuneniga võita veelgi MM-tiitleid.“

Wheatley hinnangul ei vähenda Rovanperä poolik hooaeg MM-sarja tähtsust. „Olen kindel, et sellest hoolimata tuleb põnev hooaeg. Kalle otsusel pole sellele mingit mõju,“ sõnas rallidirektor.

Lisaks kinnitas Wheatley, et ta jäi 2023. aasta MM-sarjaga rahule. „Kõik kolm tootjat suutsid võita ja viis erinevat sõitjat võitsid etapi. WRC2, WRC2 Challengeri ja juunior WRC sarjad köitsid samuti palju tähelepanu. Ralli MM-sari pakub suurt huvi,“ leidis ta.