Meeste sõidus võttis Itaalias Toblachis võidu teiselt kohalt startinud norralane Harald Östberg Amundsen, kes edestas finišis senist liidrit Erik Valnest 32,9 sekundiga.

Kolmikvõidu kindlustas norralastele Jan Thomas Jenssen, kes tõusis 16. kohalt esikolmikusse. Temal kogunes kaotust võitjale minut ja neli sekundit. Neljas oli rootslane William Poromaa (+1.04,9).

Eile 10 km klassikadistantsil karjääri esimese individuaalse MK-etapi võidu võtnud soomlane Perttu Hüvärinen langes täna neljandalt kohalt 31. positsioonile (+3.04).

Eestlaste parimana oli 48. kohalt alustanud Alvar Johannes Alev 42. (+3.59,4). Martin Himma tõusis kaks kohta ja oli 57. (+6.40). Kaarel Kasper Kõrge, kes oli eilse etapi järel 74., finišisse ei jõudnud.

„Kõrge hakkas šveitslasest mööda minema, kukkus ja suusal lendas klamber. Uutel suuskadel pole klambrid enam kruvidega kinni, suusk lendas metsa ja uut polnud võtta. Meil on varud kaasas, aga selles kohas polnud kedagi ka lähedal. Ta ei sihtinud kõrgeid kohti, vaid tugevate võistluste saamist, aga kahjuks sai tuur varakult läbi,“ rääkis Delfile Aivar Rehemaa.

Naiste jälitussõidu võitis kindlalt ameeriklanna Jessie Diggins, kes edestas finišis sakslannat Victoria Carli 46,5 sekundiga. Kolmandana lõpetas rootslanna Linn Svahn (+48,2). Soomlanna Kerttu Niskanen langes kaheksandaks (+52,6).

Tour de Ski järgmine etapp on kavas kolmapäeval Davosis, kus sõidetakse vabatehnikasprint.