Bukayo Saka viis küll juba 5. minutil Arsenali juhtima, kuid Raul Jimenez seadis avapoolaja keskel jalule viigi ja Bobby Reid lõi 59. minutil teenitult Fuhami võiduvärava.

Eelmises voorus West Hamile alla jäänud Arsenal (40p) kaotab nüüd mängu vähem pidanud liidrile Liverpoolile (42p) kahe punktiga. Liverpool võõrustab täna Newcastle Unitedit.

Arsenali peatreener Mikel Arteta ei varjanud üllatuskaotuse järel oma pettumust. „Kolm päeva tagasi kaotasime mängu, mille tahtsime kindlasti võita. Täna oli meie poolt selle hooaja halvim mäng,“ ütles Arteta BBC Sportile.

„Olime palliga lohakad. See polnud piisavalt hea. Me ei väärinud võitu. Kui mängime nii, nagu mängisime eelmises 19. kohtumises, oleme seal [liigatabeli] tipus. Kui mängime nii, nagu täna, ei ole me kuskil lähedal. Seda [kaotust] on tõesti raske alla neelata,“ tunnistas peatreener.

Inglismaa meistriliiga tabeli tipp on hetkel väga tihe, sest kolme punkti sisse mahub viis meeskonda. Tottenham, kes alistas eilses teises mängus Bournemouthi 3:1, on 39 punktiga viies. Kolmemängulise kaotusteseeria lõpetanud Fulham kerkis 13. kohale.