Kuigi paljud rallifännid on nördinud, et tuleval hooajal teevad WRC sarjas täishooaja kaasa ainult kuus sõitjat ja tiitlikaitsja Kalle Rovanperä nende hulka ei kuulu, siis Ogier hinnangul ei maksa sündmustest ette tormata.

„Me ei tohiks teha ennatlikke järeldusi, et järgmisel aastal on tiitel vähem väärtuslik,“ rääkis Ogier Dirtfishile antud intervjuus. „Vaatame, mis juhtuma hakkab ning MM-tiitlil on alati eriline väärtus.“

„Kuna Kalle ei osale kõigil etappidel, siis on üks pretendent mängust väljas ja Elfynist [Evans] saab meie tiimis liider. Ilmselt on tema peamised konkurendid Thierry [Neuville] ja Ott [Tänak]. Neid on küll kokku ainult kolm, aga ka sedasi saab heitlust pidada. Nagu ma juba ütlesin, siis ei tasu ennatlikke järeldusi teha,“ lisas Ogier, kes teeb sarnaselt Rovanperäle Toyota Rally1 autoga pooliku hooaja.

Täiskohaga sõitjatest osalevad MM-sarjas Ott Tänak ja Thierry Neuville (mõlemad Hyundai), Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta (mõlemad Toyota) ning Gregoire Munster ja Adrien Fourmaux (mõlemad M-Sport).