Kalev/Cramo haaras kohtumise alguses juhtohjad enda kätte ja edu enam käest ei antud. Avaveerand lõppes külaliste 21:17 eduseisul ja kuigi teisel veerandajal jõudis TalTech punkti kaugusele, siis poolajapausile mindi Kalevi 39:33 juhtimisel.

Neljandal veerandajal kärises TalTechi kaotusseis korraks isegi kümnepunktiliseks, aga viimase minuti eel juhtis Kalev ainult nelja punktiga. Külalised suutsid siiski edu hoida ja lõpuks saadi 67:64 võit.

Kalevi resultatiivseimad olid Manny Suarez 15 ja Mikk Jurkatamm 12 silmaga. Mihkel Kirves kogus 10 punkti ja 13 lauapalli. Üleplatsimeheks kerkis TalTechi tagamängija Kasper Suurorg, kes sai kirja 30 punkti ja kaheksa lauapalli. Kahekohalise punktisummani jõudis ka Oliver Metsalu 12 silmaga.

Kalev/Cramo on Eesti-Läti liigas näidanud sel hooajal suurepärast mängu ning praegu hoitakse tabelis 15 võidu ja ühe kaotusega esimest kohta. Nende lähimaks jälitajaks on ukrainlaste Prometei 12 võidu ja ühe kaotusega. TalTech/Optibet on samal ajal kaheksa võidu ja kaheksa kaotusega kaheksandal positsioonil.