Nii naiste kui ka meeste seas oli konkurents väga tihe. Kui Jefimova kogus võitjana 14 punkti, siis teiseks platseerunud kettagolfar Kristin Tattar teenis 13 punkti. Meeste arvestuses võitis Tilga 14 punktiga, teiseks tuli kahevõistleja Kristjan Ilves 13 punktiga.

Praeguseks on avalikustatud ka alaliitude hääletustulemused ning heidame korraks pilgu, kuidas konkurente hinnati.

Kuidas siis täpsemalt hääletati?

Kergejõustikuliit andis meeste seas esikoha Tilgale, teiseks asetati Ilves, kolmandaks Ramus Mägi, neljandaks Peeter Olesk ja viiendaks Marten Liiv.

Suusaliit pani esimeseks Ilvese, teiseks Tilga, kolmandaks Mägi, neljandaks Oleski ja viiendaks Liivi.

Naiste konkurentsis asetas ujumisliit esimeseks Jefimova, teiseks Tattari, kolmandaks vehkleja Nelli Differti, neljandaks laskesuusataja Tuuli Tomingase ja viiendaks iluuisutaja Niina Petrõkina.

Discgolfi liit asetas esimeseks Tattari, teiseks Jefimova, kolmandaks Tomingase, neljandaks Differti ja viiendaks suusaorienteeruja Daisy Kudre-Schnyderi.

Veidike teistmoodi nägi asju vehklemisliit, kes asetas esimeseks Differti, teiseks Euroopa mängudel taipoksis (-60 kg) kuldmedali võitnud Astrid Johanna Grentsi ja kolmandaks Kudre-Schnyderi. Tattari paigutasid vehklejad neljandaks ja lõpuks esikoha saavutanud Jefimova viiendaks.

Kõikide häälte liitmisel jäi Differt siiski Jefimovale ja Tattarile kindlalt alla ning teenis kolmanda koha.

Tihe heitlus oli ka võistkondade arvestuses, kus võrkpallinaiskond teenis esikoha 7 punktiga. Teiseks tuli BC Kalev/Cramo 6 punkti ja kolmandaks curlinguduo Marie Kaldvee/Harri Lill 5 punktiga.

Curlingu liit asetas esimeseks Kaldvee/Lille, teiseks Kalev/Cramo ja kolmandaks võrkpallinaiskonna.

Korvpallurid paigutasid esimeseks Kalev/Cramo, teiseks võrkpallinaiskonna ja kolmandaks vibulaskjate Team Jäätma.

Võrkpalliliit asetas esimeseks võrkpallinaiskonna, teiseks curlinguduo ja kolmandaks Kalev/Cramo.