Mäng algab pärast TalTech/Optibeti ja Kalev/Cramo korvpallimängu algusega kell 19.30. Õhtut juhib Tom-Erik Luoma-aho. Pilet maksab sümboolsed 5 eurot ja piletitulu annetatakse heategevuseks vähiravi fondile Kingitud Elu. Pileteid saab kohapealt või Piletitaskust.

Omavahel lähevad vastamisi Eestis mängivad endised ja praegused koondislased/Audentese Spordigümnaasiumi vilistlased ning Ida-Euroopa Võrkpalliassotsiatsiooni turniiriks valmistuv Eesti U20 koondis.

Treeneripingil näeb põnevat duot, kui „Oleviku“ naiskonda juhendavad kauaaegne Eesti naiste koondise peatreener Peeter Vahtra ja kauaaegne rahvusnaiskonna kapten Julija Mõnnakmäe.

Mõnnakmäe saab seega olla harjumatus rollis ja juhendada mitmeid endisi koondisekaaslasi koos oma kunagise treeneriga. „Kindlasti on see huvitav ja uus kogemus sellises rollis olla. Aga usun, et saame koos Peetriga selle ülesandega ilusti hakkama. Sellist mängu pole varem toimunud ja on põnev näha, kes peale jääb ning ootan huviga, milline on täna meie noortekoondise mängijate tase. Kindlasti tahaksin treeneripingil ka võidurõõmu tunda,“ kommenteeris Mõnnakmäe eesootavat kohtumist.

U20 naiskonda juhendavad Marko Mett ja Sten Esna.

Võistkondade koosseisud:

Kodus mängivate koondislaste naiskonna koosseisu kuuluvad rahvusnaiskonna kapten Liis Kiviloo, Silvia Pertens ja Hanna Pajula (Rae SK/Viaston); Eliisa ja Nette Peit, Maren Mõrd, Karolina Kibbermann, Marily Lass ja Kätriin Põld (TalTech); Häli Vahula, Liisbet Pill ja Kadri Kangro (TÜ/Bigbank) ning tänaseks saalivõrkpalli rannavolle vastu vahetanud Eva Liisa Kuivonen.

U20 koondise võistkonna liikmetest nimekamad on ka sel suvel Eesti rahvuskoondise kandidaatide nimekirja kuulunud Janelle Leenurm, Nora Lember, Carmel Vares ja Karlotta Kattai. Lisaks on nimekirjas TalTechi naiskonda kuuluv Johanna Sova; TBD/Pharmatech Kastre võistonna liikmed Lill Kandimaa ja Grete Jürgenson; Lisandra Krass ja Maarja-Liisa Polman Pärnu Spordikoolist; möödunud hooajal Eesti meistrivõistlustel Viljandi Metalliga pronksmedali võitnud Kaisa Rei, Maarja Allik ja Emma Vilberg; Rae Spordikool/Viastoni võistkonna sidemängija Anni Põldma; Šveitsi meistriliigas mängiv Mirjam Kurik ja Audentese Spordigümnaasiumi õppursportlased Liisa Põldma ja Karmen Tugedam.