„Kurbusega peame teatama, et jõulude ajal rüüstati meie halli kaks ööd järjest, aga tänu kiirele tegutsemisele ja abile õnnestus hall päästa,“ seisis Tallinna Kalevi sotsiaalmeedia postituses. „Koostöös Politsei- ja Piirivalveameti, Mustamäe linnaosa valitsuse ja Forus Eestiga loodame kahtlusalused peagi tabada.“

„Tänaseks oleme turvameetmeid märgatavalt suurendanud ning peatselt avame Eesti ühe vingeima halli! Meeleolukat ja turvalist sportlikku aasta lõppu!“ lisati avalduses.

Jalgpalliklubi spordidirektor Joel Lindpere ei soovinud reedel Delfile juhtunut pikemalt kommenteerida. Delfi pöördus lisainfo saamiseks ka politsei- ja piirivalveameti poole.

Täiendatud kell 14.30: PPA pressiesindaja Annika Maksimov sõnas vastuseks, et kuivõrd teade juhtunust on veel niivõrd värske, siis eriti palju informatsiooni neil veel avalikkusega jagada ei ole.

„Saan praegu kinnitada, et 28. detsembri hommikul teatati politseile, et Mustamäel asuva jalgpalli sisehalli seinad on öösel noaga läbi lõigatud. Kuid juhtumi kõik täpsemad asjaolud, sh tekitatud kahju, on alles selgitamisel,“ lisati PPA-st.