Arsenalil kohtus Londoni klubide omavahelises heitluses West Ham Unitediga, aga pidi kodus vastu võtma 0:2 kaotuse.

West Ham läks kohtumist juhtima vastuolulise värava abil. Külaliste rünnaku ajal lendas pall otsajoone juurde, kust Jarrod Bowen selle viimasel hetkel päästis. Ta lükkas palli värava ette Tomaš Soucekile, kes selle võrku lükkas. VAR uuris pikalt, kas pall ületas enne otsajoone või mitte, aga otsustas siiski värava ära lugeda.

55. minutil kindlustas Konstantinos Mavropanos West Hamile võidu, tehes seisuks 2:0. Arsenal tegi kokku koguni 30 pealelööki vastaste kuue vastu, aga väravani nad ikkagi ei jõudnud.

Arsenalil oli võimalus võiduga kerkida tabelis taas liidriks, aga nad jätkavad 40 punktiga teisel kohal. West Ham on 33 silmaga kuues.

Õhtu esimeses mängus sai Brighton kodus Tottenham Hotspurist jagu 4:2. Avapoolajal said Brightoni särgis jala valgeks Jack Hinshelwood ja Joao Pedro.

Pervis Estupinan ja Pedro kasvatasid 75. minutiks eduseisu neljale väravale. Tottenham suutis viimase kümnekonna minutiga kaks tükki tagasi lüüa, kui võrku sahistasid Alejo Veliz ning Ben Davies. Brighton võttis siiski 4:2 võidu.

Tottenham jätkab 36 punktiga viiendal real. Brighton kerkis kaheksandaks, neil on käes 30 silma.