Neuville sooviks MM-sarjas näha eelkõige etappe, mis kestavad kaks päeva - sõidetaks reedel ja laupäeval. Samas võiks olla ka erandid.

„Praegune formaat kestab liiga kaua, nagu olen juba ammu öelnud. Ja see on probleem, sest keegi ei jälgi rallit neli päeva. Suurem osa rallisid võiksid olla lühikesed, kus katsed on reedel ja laupäeval. Reede hommikul võiks olla testikatse, päris katsed algaksid keskpäeval. Kruusakatsetega võiks lõpetada kell 20 ja asfaldikatsetega ehk isegi kell 22-23. Laupäev oleks samuti pikk ja lõppeks õhtul,“ rääkis Neuville portaalile Autosport.

„Laupäeva õhtul oleks hoolduspargis tore pidu ja õhtu lõpetuseks kontsert. Osadel rallidel võiks pühapäeval olla üks katse, mida läbitakse mitu korda. Katsete vahel võiks väike hoolduspark olla raja lähedal, nii et publik saaks vaadata, kuidas autosid putitatakse ja siis paar kilomeetrit katsele kõndida. Ning hiljem võiks anda tiimide külalistele ja VIP-idele võimaluse kaardilugeja kohale istuda. See tooks ralli inimestele lähedale,“ lisas belglane.

Erandi teeks Neuville Monte Carlo ja Keenia rallile. „Monte Carlo etapp võiks endiselt toimuda nelja päeva jooksul ja Safari rallit teeks ma isegi pikemaks. Viis-kuus päeva, koos pikkade katsetega, et tagasi tuua möödunud aegade elevust,“ selgitas ta.

Lisaks soovis Neuville, et MM-kalendrisse naaseksid Argentina ja Walesi etapid. „Need olid ikoonilised rallid. Minu teada on mõlemad kandidaatide seas ja tahavad MM-sarja naasta,“ märkis ta.