Unitedi omanikeks olev Glazerite perekond omandas klubis enamusosaluse aastatel 2003. - 2005. Viimase aasta jooksul räägiti korduvalt, et otsitakse klubile uut omanikku. Lõpuks müüdi Ratcliffe’i firmale Ineos Groupile eelnevalt mainitud 25 % klubist.

Esialgu oli ManUnitedi ostmisest huvitatud ka Katari šeik Jassim bin Hamad Al Thani, kuid tema soovis viie miljardi euro eest osta kogu klubi. Glazerite venitamise tõttu langes Katarist pärit rikkuri huvi lõpuks ära.

Praeguseks on välja hõigatud, et Ratcliffe’i leer hakkab vastutama klubi jalgpallilise poole eest. Juba praeguseks on lubatud klubi kodustaadioni Old Traffordi renoveerimisele kulutada 275 miljonit eurot.

Keemiaäriga tegeleva Ineos Groupi valduses on varasemast Prantsusmaa jalgpalliklubi Nice ning Šveitsi klubi Lausanne-Sport. Lisaks kuulub neile kolmandik Mercedese vormel-1 tiimist ning purjetamistiim Ineos Britannia. Kõige enam on seni laineid löödud isegi jalgrattamaailmas, kus omandati 2019. aastal Team Sky. Praegu kannab võistkond nime Ineos Grenadiers.

Ratcliffe’i sõnul tahab ta Unitedi tagasi viia kõrgustesse, kus klubi oli sir Alex Fergusoni tüürimise ajal. Manchesterist pärit Ratcliffe’i sõnul ei saa see siiski lihtne olema, kuid hiljemalt kümne aasta pärast on klubi tema hinnangul heas seisus.