Pistons alustas hooaega kaotusega, kuid teenis seejärel kaks võitu. Nüüd on aga järjepanu tunnistatud vastase paremust 26 järjestikuses kohtumises.

Möödunud ööl tunnistati võõral väljakul Brooklyn Netsile 126:115 paremust. Pistons püsis haardeulatuses kuni kolmanda veerandaja viimaste minutiteni. Seejärel pani Nets sisse aga teise käigu ning 15:0 vahespurdiga otsustati kohtumise saatus.

Brooklyn Netsi parimaks tõusis 29 punktiga Miles Bridges. Lisaks kogunes ameeriklase saldosse seitse resultatiivset söötu ja kuus lauapalli. Pistonsi resultatiivseimad olid Jaden Ivey ja Cade Cunningham, kes viskasid vastavalt 23 ja 22 punkti.

Kaotusega kordas Pistons NBA negatiivset ajalugu. Neist sai NBA ajaloos teine meeskond, kes on ühel hooajal kaotanud 26 järjestikust kohtumist. Varasemalt on sarnase trikiga hakkama saanud Philadelphia 76ers 2015. aasta kevadel kulmineerunud hooajal.

„Kõik võitlevad, kõik vihkavad kaotamist. Oleme praegu väga raskes seisus,“ rääkis Pistonsi mängumees Cunningham kohtumise järel. „Peame olema realistlikud ja välja töötama uue mänguplaani.“

Pistonsi järgmine kohtumine NBA-s toimub kolmapäeval, kui võõrsil kohtutakse uuesti Brooklyn Netsiga.