United tunnistas laupäeval võõral väljakul West Ham Unitedi 2:0 paremust. Kodumeeskonnale tõid võidu Jarrod Boweni ja Mohammed Kuduse teise poolaja tabamused.

Manu on viimasest seitsmest kohtumisest kõigi sarjade peale teeninud vaid ühe võidu, kui kuuendal detsembril alistati Old Traffordil 2:1 Londoni Chelsea. Nukra seeria sisse jäävad nii 0:3 allajäämine Bournmouthi vastu, mannetu 0:1 kaotus Newcastle´is, ilmetu 3:3 viik Galatasarayga ja veelgi nutusem 0:0 mäng Liverpooliga.

Shearer avaldas laupäevase kaotuse järel klubi käekäigu kohta teravat kriitikat. Lõviosa sellest läks punaste kuradite peatreeneri Erik ten Haagi suunas, kelle visioonid jäävad Shearerile arusaamatuks.

„See on Manu jaoks väga piinlik. Sel hooajal on nad löönud 18 väravat, vähem on löönud ainult Sheffield United (Inglismaa kõrgliiga viimane meeskond - toim). Erik Ten Hagi sõnul tuleb plaanist kinni pidada, aga mul pole õrna aimugi, mis see plaan on. Midagi on väga valesti,“ oli Shearer otsekohene.

Endine Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Scholes oli samuti järjekordse kaotuse järel muserdatud.

„Asi läheb piinlikuks. Meeskonnal pole loovust. Ma arvan, et me ei näe Unitedilt paremaid esituse enne jaanuari lõppu. See saab olema väga raske paar nädalat,“ rääkis ta. „Unitedil on probleemid, väravate löömine on suur probleem. Nad ei löö neid üldse.“

Manu järgmine kohtumine Inglismaa kõrgliigas toimub teisipäeval, kui koduväljakul võõrustatakse Aston Villat. Hetkel ollakse liigatabelis 28 punktiga kaheksandal kohal.